Stichting Nieuwe Makers

Sinds de start van ons bedrijf in 2016 hebben we al het idee om een eigen stichting op te richten. Doordat Jonnie & Roos Theaterzaken zich voornamelijk richt op de jonge en / of nieuwe theatermakers zien we veelal dat er veel goede plannen en ideeën zijn voor voorstellingen of theatrale projecten. Veel theatermakers weten echter niet hoe ze over moeten gaan tot realisatie. De optie om direct een eigen gezelschap te starten of een eigen organisatie op te richten is vaak en te grote stap. Dat gecombineerd met het wegvallen van de meeste productiehuizen in Nederland heeft ervoor gezorgd dat wij het gemakkelijker willen maken om een aantal van deze projecten te realiseren. En daarom presenteren wij aan jullie met veel trots: Stichting Nieuwe Makers! We hebben in de afgelopen twee jaar verschillende projecten met nieuwe theatermakers gerealiseerd en deze ervaring zetten wij dan ook heel graag in voor […]

Over ons!

Jonnie & Roos Theaterzaken is opgericht in 2016 door Jonnie Paling en Roos Rietveld. Beiden zijn afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht Theatermanagement. Met Jonnie & Roos Theaterzaken ondersteunen en adviseren zij theatermakers. Meer over ons te weten komen? Lees op de pagina over ons verder of neem een kijkje op onze Facebookpagina!

Nieuwe website

We zijn weer up-to-date!  Als je de laatste tijd op ons website hebt gekeken kunnen wij ons zo voorstellen dat je dacht: ‘Is deze wel helemaal up-to-date?’ Nou voor de oplettende kijkers dit was inderdaad niet helemaal het geval. Daarom was het de hoogste tijd om de website eens flink onder een vergrootglas te leggen. En de conclusie was dat we afscheid van hem hebben genomen en hem een nieuwe jas hebben aangemeten. Alle projecten staan weer op de juiste plaats en we staan deze keer niet meer in de hei!